Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/likeback/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/likeback/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/likeback/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Annonsera på Instagram | Likeback
Top

Annonsera på Instagram

Instagram 350x200

Varför annonsera på Instagram?

  • Instagram växer snabbare än Facebook och om de fortsätter i samma takt som nu så kommer Instagram att nå samma nivå som Facebook inom några år.
  • 60 % av alla användare av sociala medier i Sverige som använder Instagram.
  • i åldersgrupperna upp till 35 år så ligger motsvarande siffra på över 80 %.
  • 72 % av alla Instagram användare har köpt något i deras newsfeed enligt en amerikansk undersökning.

Räcker det inte med en företagssida?

Med en företagssida på Instagram kan du nå de som gillar dig. Använder du däremot annonsering på Instagram så når du även de som inte redan visat ett intresse genom att gilla din sida.

Du kan målstyra dina annonser så att du endast visar dem för de som passar in i din målgrupp. Detta gör att du slipper lägga pengar på de som ändå inte kommer att vara intresserade av dina produkter eller tjänster.

instagram dator 350x200
OMG

Kommande för Instagram

Instagram blir mer och mer en viktig plattform för företag att sälja sina produkter och tjänster. Nyligen lanserade de en ny funktion som kallas Instagram Checkout för utvalda kunder i USA. Detta kommer att göra det än mer intressant att synas på Instagram. Användarna kan köpa direkt i Instagram utan att lämna appen. När detta kommer till Sverige vet vi inte än.

Instagram jämfört med andra

Om man jämför priserna för att visa sin annons för 1000 personer så ser man att Instagram ligger lägst i jämförelse med andra.

När det kommer till lokalpress är det ett pris för att få ut tidningen till 1000 personer. Därmed kan man inte veta om dessa 1000 personer även har sett annonsen.

Även på Instagram kan man välja att betala per klick, dvs endast för de som klickar på ens länk och därmed är intresserade. Detta gör att kostnaden blir ännu lägre då man endast når de personer som faktiskt visat ett intresse.

Kostnad för att visa din annons för 1000 personer 800x400

Våra andra tjänster

facebook 200x200

Facebook annonsering

Facebook är världens största sociala medier nätverk mätt i antal användare och ökar varje år.

Linkedin 200x200

LinkedIn annonsering

LinkedIn har över 2 miljoner användare i Sverige och är ledande på B2B annonsering.

workshop 200x200

Workshop

Vill du lära dig att annonsera på sociala medier. Boka in en workshop med oss.

SEO landningssida 200x200

SEO Landningssida

Vi bygger även SEO-optimerade sidor. Där ni kan få in leads till er verksamhet.